Om oss


Vi är Walfridsson's Skärservice AB:


Simon Walfridsson

30 år, sambo med Nicole. Lastbilschaufför,bilplåtslagare. Intressen: Bilar, bilar och bilar. 


Nicole Wiberg

31 år, sambo med Simon. Behandlingspedagog, kock. Intressen: Inredning, träning och dans.

Vi driver alltså detta lilla familjeföretag, en f.d. lastbilschaufför och en behandlingspedagog som funnit ett nytt kall och testar vingarna i metall- och tillverknings-branschen.
Med detta företag vill vi skapa unika och ovanliga produkter, helst av allt personliga produkter som vi får äran att hjälpa till att designa och tillverka.  Vår högsta prioritet är kundservice. Finns inget bättre än att efter att ha levererat en produkt få höra att kunden är "supernöjd", eller att få en bild skickad och en kund som skrivande berättar att det inte kunde ha blivit bättre.

Vi inriktar oss alltså på tillverkning och försäljning av metallprodukter. Tillverkningen kretsar främst kring CNC-styrd plasmaskärning, och vi kan sedan utföra diverse efterbearbetning av produkterna. Detta kan du läsa mer om här.

Vi riktar oss i första hand till privatpersoner med produkter som fasad- och gårds-skyltar, dekorationer, tavlor m.m. Men kan även utföra legotillverkning i mindre serier eller enskilda detaljer även åt företag. T.ex. fasaddekor med företagslogotyp. 

Vi försöker hela tiden att utveckla nya produkter, och bredda både vårt sortiment och vår kunskap.

Alla våra produkter går att få ändrade eller personifierade efter eget tycke och smak, med t.ex. egna texter, former och färger. Eller om man vill ha något tillverkat efter helt egna idéer.


Då vi startade under början av 2017 kallar vi oss fortfarande för nybörjare, så har du tips eller idéer som kan hjälpa oss att bli bättre på något vis är du välkommen att kontakta oss.

Har du den minsta fundering eller är osäker på något, så kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.Walfridsson's Skärservice AB

Org. nr. 559102-5621

info@skarservice.se

072 - 227 22 00

Askers-Kvinnersta 206, 715 94 Odensbacken